Отново ще има Expo4Kids

 

Изложението за деца и техните родители ще се проведе от 29 май до 01 юни 2014 година

 

 

Несигурно и тихо се изнизва пролетта, за да отстъпи мястото си на парещите слънчеви лъчи. Разкрила вече красотата си сякаш самата тя излиза в лятна ваканция. Първите дни на лятото са едни от най-ценните и приятни моменти, когато излизайки от вкъщи си посрещнат в обятията на слънцето и от тази топла прегръдка си зареден с енергия и ведри мисли. Изпълнени с дръзки мечти и в нетърпеливо очакване да отворим летния си гардероб ви каним на една среща - Expo4Kids! Заедно с вашите деца тук ще си припомните детството си.

 

 

Expo4Kids е изложение защото на него се представят фирми предлагащи продукти и услуги за деца и родители, то е забавление защото работилничките и активностите за деца са почти толкова на брой колкото и изложителите, то е обучение защото предлага на всеки любознателен родител възможност да посети семинар на интересна и актуална тема.

 

 

 

 

Ето и някои от заниманията:

 

 

Работилнички за кукли, приложни занимания и творчество, за сапунчета и свещи. Очакват ви много спортни занимания, демонстрации, куклен театър, екоработилничка, работилничка за плетива и още много други.Междувременно, можете да запаметите незабравими моменти в нашето семейно фотостудио, да поиграете мини голф, да пробвате някой нова дрешка, да намерите идеалния подарък за кръщене или рожден ден, да научите за нова услуга, която се предлага на пазара.

 

 

Не пропускайте да посетите Expo4Kids, не пропускайте да зарадвате вашето дете и себе си като прекарате няколко дни изпълнени със забавление и приятни емоции. Станете част от събитието всеки ден от 29-и май до 1-ви юни  от 10:30 часа на ниво партер в Сити Център София, до магазин Германос. Tochka.bg e медиен партньор на събитието.

 

 

Чети и: Таблетите забавят развитието на децата

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle