Над 40 дефилета на Модна фиеста Албена

 

Васил Петров ще открие, а Кичка Бодурова закрива  лайфстайл събитието

 

 

Над 40 дефилета очакват ценителите на модата в черноморския курорт Албена това лято. От 11 до 15 юни ще се проведе за 14-а поредна година "Модна фиеста Албена" - сцената, на която български дизайнери ще покажат актуални и предстоящи колекции. Събитието няма да се размине и без присъствието на светски личности и топ модели.

 

 

"Ще открием тържествено на брега на морето, пред хотел "Боряна", където заедно ще се забавляваме с дизайнери, туристи и музикални изпълнители. Ще посрещнем бога на морето Нептун, чийто образ ще бъде пресъздаден от родния манекен Диян Христов, обявен след допитване за най-красивия мъж на десетилетието и така символично ще отбележим началото на лятото. Нептун ще излезе от морето, придружен от своите русалки, а неговата любимка ще го съпроводи до импровизирания трон, който е във формата на скала, вградена на плажа на Албена", разкрива подробности около старта на фиестата продуцентката Мариана Аршева.

 

 

Атракцията ще е още по-голяма, тъй като в спектакъла ще се включат известни родни певци и музиканти. Събитието ще предложи дегустация и състезание на сладоледи. Васил Петров ще се състезава, заедно с манекенките Бояна Йорданова и красавицата Крис Пасева.

 

 

В продължение на няколко вечери във вариете театър “Албена” ще се покажат елегантни облекла, заедно с изпълненията и шоуто на Айвън от "Максимус", сега с ново име "Иволюшън", Васил Петров, Ивайло Колев и др., а сутрин са ревютата на плажни и спортни костюми и аксесоари.

 

 

Модният подиум ще бъде открит най-напред с ревю на топдизайнерката на софийския хайлайф Жени Живкова.

 

 

Чети и: Най-пленителните хотелски басейни

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle