Анелия си хареса Пламен Димитров

 

Двамата се познават от много години

 

 

Фолк диватаа Анелия не скри предпочитанията си към младия, но вече нашумял автор Пламен Димитров. Тя публикува в своята фейсбук страница корицата на стихосбирката "Душата ми е чиста", заедно с текста на едноименното стихотворение.

 

 

Анелия и Пламен се познават от много години и често се съветват за проектите си. Певицата винаги е харесвала стиховете на младия автор и го е подкрепяла да върви напред в това свое начинание. Именно тя е сред хората, които успяват да окуражат Пламен да издаде и първата си стихосбирка.

 

 

"Душата ми е чиста" е първата книга на поета от града с най-много популярни личности в България – Плевен. Той направи своя дебют миналата година по Коледа. Това негово постижение е сбъдната мечта и денят, за който копнее още от малък.

 

 

Стихосбирката включва 40 авторски произведения, които са селектирани от близо 100 негови стихове. "Душата ми е чиста" е всеобхватна по отношение на човешките преживявания и всеки читател със сигурност ще открие по нещо за себе си в нея. Поетът вече се радва на широка аудитория почитатели, които с нетърпение очакват новите му творби. Самият той споделя, че не смята да следва твърдо една линия в творчеството си, защото човек трябва да прави каквото чувства, за да провокира максимално истинска емоция в читателя.

 

 

Чети и: Sarah Brightman идва за първи в България

 

 

Пламен Димитров e на 23 години, от град Плевен. Завършва средното си образование в Гиген със специалност Информационни и комуникационни технологии. Пламен винаги е бил отличник, а негова слабост са били българския език и литературата. Причината да обикне този предмет е неговата учителка по български език Ана Ангелова, която първа открива неговата дарба към писането и го стимулира да я развива, като го включва във всеки литературен конкурс, на много от които той печели отличия. Първата му рецензия е отпечатана в литературния конкурс „Ерато“ на вестник „Уикенд“  преди 8 години, където е отбелязано, че Пламен Димитров има дарба и нищо чудно като порасне да бъде един от най-добрите поети на нашето съвремие.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle