Мега Мол отваря врати на 12 септември

 

Най-новият търговски център на София има за цел да се превърне в любимо място за жителите на "Люлин"

 

 

Мега Мол ще отвори врати на 12 септември 2014 г. Търговският център е разположен в жилищен комплекс "Люлин" в западната част на София и е единствено по рода си място за пазаруване, срещи и забавления в региона. Над 100 магазина, ресторанти и кафенета с разгърната търговска площ от 24 000м² ще посрещат посетителите с изключително богат микс от международни и български търговски марки като: Reserved, Cropp, House и Mohito, Sport Vision, Techmart, Hippoland.

 

 

Доказаните брандове от разнообразен браншови тип ще отговарят на нуждите и предпочитанията на съвременния клиент. За първи път в търговски център в България ще бъдат включени концепциите на хипермаркет Billa и специализирания магазин за електроника Techmart, станал популярен с богатия избор на електронни уреди от различни марки. За децата в търговския център е предвидена както площадка за игри на открито, така и специален кът за забавления от Capella Play.

 

 

С централното си разположение между два основни булеварда в София - "Царица Йоанна" и "Д-р Петър Дертлиев" – Мега Мол осигурява бърз и лесен достъп с лек автомобил. Паркингът с над 500 паркоместа пък гарантира спокойния престой на посетителите. Търговският център разполага с топла връзка с метростанция "Западен парк", с директен вход от ниво -1 от общо четири търговски нива. Предлага и отличен достъп с мрежата на градския наземен транспорт.

 

 

Инвеститор и предприемач на проекта е австрийската фирмена група Real4You. Компанията, чиято централа е в град Ансфелден до Линц, е основана през 1995 г. и от създаването си специализира в областта на проектирането и развитието на недвижими търговски имоти в цяла Европа. ЕЦЕ България отговаря за управлението и отдаването на търговски площи в мола.

 

 

Чети и: Зелено, еко и с любов към природата

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle