ERP стартира стажантската си програма

Българската софтуерна компания ERP.BG стартира тазгодишната си стажантска програма за позициите „Технически специалисти за поддръжка на ERP системи“ и „Бизнес консултанти по внедряване на ERP системи“. Програмата е с продължителност шест месеца и дава възможност за постоянна работа във фирмата след приключване на стажа.

 

 

Дори и да не започнат работа в нея, всички участници ще получат ценен опит и нови знания в сферата на системите за управление на бизнеса, корпоративните мобилни приложения, обединените комуникации, бизнес анализите, внедряването на бизнес софтуер, преговорите с клиенти и др. Програмата не е ограничена до определени учебни заведения, но участниците трябва да са дипломанти или студенти в специалност, свързана с информационните технологии или икономиката, да имат отлична компютърна грамотност, добро владеене на английски език и траен интерес в областта на информационните системи.

 

 

„В ERP.BG от години развиваме активно партньорство с българските университети, за да помогнем на повече студенти да придобият знания в сферата на бизнес софтуера и в частност на системите от клас ERP (Enterprise Resource Planning) – един технологичен сегмент, който вече е важна част от работата на маркетинг специалистите, финансистите, счетоводителите, търговците, мениджърите и редица други професии. Стажантската ни програма дава още по-близък досег с тази сфера, позволявайки на студентите да вземат активно участие в процеса на продажба, внедряване и поддръжка на такива софтуерни системи, да комуникират ежедневно с целия екип на компанията, както и с нейните клиенти и в крайна сметка – да повишат значително своята конкурентоспособност на пазара на труда“ - обясни Наталия Футекова, управляващ съдружник в ERP.BG.

 

 

Стажантите в ERP.BG ще получат възможност да се докоснат до някои от най-иновативните сфери на софтуерните разработки, сред които ERP системите, BI (Business Intelligence), мобилните приложения за бизнеса, системите за управление на взаимоотношенията с клиентите (CRM – Customer Relationship Management), както и решенията за обединени комуникации. В добавка участниците в стажантската програма ще се сблъскат с различни реални ситуации, ще комуникират с реални клиенти и ще участват в реални проекти по внедряване на бизнес софтуер.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

 

Още Lifestyle