Реки от медовина потичат в Paradise Center

Столичният мол ще изненада клиентите си с изложение на мед и пчелни продукти

 

 

От 11 до 20 март любителите на меда могат да се насладят на специално селектиран пчелен мед и пчелни продукти от районите в Стара Планина до Черноморието. Ще имате удоволствието  да дегустирате български пчелен мед, както и да получите подробна информация за използването на цветния пчелен прашец, прополиса и пчелното млечице.

 

 

В продължение на хиляди години пчелите на земята произвеждат по естествен натурален начин един от най-ценните хранителни продукти на земята – мед. Той и пчелните продукти през годините почти не са променили своя вкус, състав, лечебни свойства и незаменими химични вещества, които го правят безценен дар от природата.

 

 

България е на трето място по производство на пчелен мед в Европа,според  председателят на Сдружение биологично пчеларство – Петко Симеонов. Редица изследвания потвърждават, че ползите от меда върху здравето на човек са огромни. Медът повлиява благотворно не само върху физическото състояние на човек, но повишава  и неговата физическа издържливост. Наличието на монозахариди се усвояват бързо и лесно от човека.

 

 

За ценителите организаторите са приготвили българска Медовина, както и Малиново вино от опрашвани български пчели био малини.
Заповядайте на най-сладкото изложение от 11 до 20 март в Paradise Center на етаж -1 до Гейзера.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още Lifestyle