Евро 2016 на кино

 

Феновете на футболното шоу могат да гледат мачо в Cine Grand

 

 

Хубаво е да гледаш европейското футболно първенство у дома, но какво по-хубаво от това да го видиш на изключително голям екран и с много, ама много приятели някъде? Ето сега Cine Grand ти предоставя тази уникална възможност.

 

 

Знаеш, че това ще бъде 15-ото Европейско първенство по футбол организирано от УЕФА. Франция ще бъде домакин на турнира, който ще се проведе от 10 юни до 10 юли 2016 г. Държавата е избрана за домакин на 28 май 2010 г., след като побеждава кандидатурите на Италия и Турция. Мачовете ще се проведат на 10 стадиона в 9 града: Бордо, Вилньов д'Аск, Ланс, Лион, Марсилия, Ница, Париж, Сент Етиен и Тулуза. Това е третият път, в който Франция ще е домакин на първенството след първото издание през 1960 г. и финалите от 1984 г.

 

 

За първи път в Европейското първенство ще участват 24 отбора, вместо досегашните 16, което е наистина вълнуващо. Домакинът Франция се класира по право, останалите 53 национални отбора участват в квалификации, които се провеждат от септември 2014 г. до ноември 2015 г.

 

 

И ако си решил, че няма да пътуваш до Франция, имаш въможността да наблюдаваш всичко почти като от петия ред в залите на кино Cine Grand между 10 юни и 10 юли. Не се бави, запази си билети, за да се насладиш максимално на футболната емоция!

 

 

Продажбата на билетите стартира понеделник (30 май), а цената ще е само 3 лв. Само така ще можеш да хапваш пуканки, начоси и пиеш кола и бира в пълен комфорт, докато гледаш любимите си отбори на терена на HD-качество на изключителните екрани на Cine Grand.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още Lifestyle