Деси Тенекеджиева и много огън

Снимка: Елена Спасова

 

За партито Деси е поканила и приятелите си от Fireter

 

 

На 23-ти юни (събота), от 22 ч Деси Тенекеджиева и приятели ще открият летния парти сезон в прекрасната градина на бившия царски дворец с лайв концерт и горещо огнено шоу. “Somersby Chillot Party” е подарък за всички гости, фенове и приятели на едно от най-култовите заведения в София - “Toba&Co”.

 

 

От месец  Деси Тенекеджиева се снима в италианския сериен филм „Целуваме ръце”, но не изоставя и музиката. Така през съботната гореща вечер феновете на Деси, на качествената  музика и изисканите коктейли ще намерят комфорт в просторната градина зад Националната художествена галерия, сред прохладата на вековните дърветата.

 

 

Чети: За храната, без която не можем

 

 

Както винаги на сцената с Деси ще свири и любимият и перкусионист Калин Вельов, който от скоро е и горд татко.  Пианистът Тони Златанов и тромпетисът Владо Митин завършват звездната компания на известните музиканти. Те ще потопят гостите в чилаут, хаус и лаундж  атмосфера, която е в основата на албума на Деси Тенекеджиева „Crazy Butterfly” – едновременно акустичен, но и със силно изразен съвременен електронен саунд. 

 

 

Специално за партито Деси е поканила и приятелите си от Fireter - театърa на сенките и огъня, които ще озарят нощното небе с огненото си шоу.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle