Международен турнир по футбол на маса

 

Текат последните дни на Летния фестивал на Каменица 

 

Наред с мачовете от Евро 2012, излъчвани на огромен екран на Летния фестивал на Каменица и придружавани от коментарите на живо на водещи спортни журналисти, феновете на първенството ще станат свидетели и на международен турнир по футбол на маса.

 

 

На 30-ти юни и 01-ви юли теренът на фестивала, разположен при Паметника на Съветската армия, ще събере професионалисти от клубовете в България, Сърбия и Румъния, които ще премерят сили в шестото издание на Роберто спорт Чалиндж Про Тур от спортния календар на Международната федерация по футбол на маса. Преди неговия старт, посетителите на летния фестивал на Каменица имаха възможността да се насладят на демонстрационен мач с участието на световния шампион по футбол на маса Екатерина Атанасова.

 

 

Чети: Новият Aston Martin AM 310 Vanquish

 

 

Последната седмица на фестивала ще завърши подобаващо с много футболни емоции, част от които са тематичните игри, организирани от Каменица с награди за най-активните участници. Специално за големия финал на Евро 2012, пред многобройните фенове, които изпълват цялото пространство около Паметника на Съветската армия, Алек Стоименов и неговият колега Стефан Хранов от най-рокаджийското спортно предаване - “Thundersport” по Z-Rock ще коментират кой ще грабне европейската купа.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle