Къде са италианците на финала на Евро 2012?

 

Над 200 запалянковци от страната на Скуадра Адзура се събират на Летния фестивал на Каменица

 

 

Финалът на Летния фестивал на Каменица ще предложи на феновете тонове емоции. Повече от 200 италиански запалянковци ще подкрепят лично любимия си отбор. През цялата неделя зад Паметника на Съветската армия програмата ще е бурна и сгъстена. Още от ранния следобед ще започне турнирът по Pool Ball, в който всеки може да играе футболен билярд с крака.

 

 

От 18:00 часа стартира подгряването за финала на Европейското с демонстрационни мачове на Playstation от бившия републикански шампион по Pro Evolution Soccer Етиен Янев. След 20:00 часа на Летния фестивал на Каменица пристигат победителите от международния турнир по джаги от веригата ITSF, организиран от Българската федерация по футбол на маса, които буквално ще скрият топчето на публиката.

 

 

И разбира се в 21:45 всички ще очакват с нетърпение сблъсъка на титаните Италия и Испания. Коментар за интригуващото развитие на европейския финал ще направят журналистите от спортното предаване на радио Z-Rock Алек Стоименов и Стефан Хранов.

 

 

Организаторите са приготвили и още десетки изненади за всички посетители – една от тях е, че първите, които дойдат зад Паметника на Съветската армия и регистрират местонахождението си в интернет, ще получат безплатни бири. Със сигурност утре това ще е мястото, на което ще се живее с футбол!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle