За връзката между музиката, храната и душата

 

Премиера за TLC


Човек е това с което се храни, спомняте си тази мисъл, нали? Има ли възраст за любовта, а каква е връзката между музиката храната и душата, това са част от въпросите. Които ще намерят своя отговор в премиерата за TLC – "Храна за душата".

 

 

Роби Монтгомъри е една от първите беквокалистки на дуета от 60-те на Айк и Тина Търнър. Когато пътува по турнета, тя проявява своята творческа натура както в пеенето, така и в готвенето. Щом спре да пее, Роби се обръща към южняшките рецепти на майка си, предавани от поколение на поколение.

 

 

Така създава империя, известна като „Пайовете на любимата“–традиционен и много популярен ресторант с южняшка кухня в Сейнт Луис, ръководен от Роби и нейното енергично семейство. Мис Роби вече има два успешни ресторанта, но иска да разшири бизнеса и да отвори трети с помощта на своя син и бизнес партньор Тим.

 

 

Чети: От скука трупаме килограми

 

 

Докато Тим и приятелката му Джена се подготвят за раждането на първото им дете и за сватба, Мис Роби, която никога не е била омъжена, продължава да търси любовта дори и на 71-годишна възраст.

 

 

„Храна за Душата“ проследява живота на шумното, любящо и изключително музикално семейство Монтгомъри, което се справя с трудностите, свързани с разширяването на семейния им бизнес.

 

 

Гледайте „Храна за душата” в Събота 14 Юли, 21:00 ч. по TLC!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle