Калъфче за телефон по-скъпо от кола

 

„Дракон” и „Паяк” са изработени от злато и диаманти

 

 

Култовата дизайнерка Anita Mai Tan се е постарала твърде много в последните си творения. Дамите ще могат да носят мобилните си телефони в калъфче от злато и диаманти.

 

 

За да го притежават ще трябва да се разделят със сумата от 880 хиляди долара. Няма печатна грешка! Това е цената, която ще трябва да платите ако искате да си купите някоя от глезотийките модел „Дракон” или „Паяк”.

 

 

Anita Mai Tan така е направила своите творения, така че те да могат да се носят и само като украшение.  А всесеки детайл е изпипан до последната подробност.

 

 

Чети: Новото лице на Gucci

 

 

„Дракон” е изработен от 18-каратово злато за основа. Украсата е направена от 2200 диаманта в различни цветове, общо 32 карата. Дизайнерката се е погрижила да има и нумерологична хармония в бижуто. 22 означава „лесен”, а 32 „роден лесно”, комбинацията им прави 9, което се свързва с ръководство, цялост и зрялост. Драконът пък символизира Вселена, съществуване, живот и растеж.

 

 

 

 

Ако предпочитате „Паяк”, той също е направен от 18- каратово злато, инкрустиран с 2800 безцветни и черни диаманти, на обща стойност 38 карата. Според нумерологията 28 означава „лесно прави богатство”, а 38 символизира „роден за богатство”.

 

 

Няма съмнение, че „Дракон” и „Паяк” са каприз за богати, но ако пък ще ви носят състояние, заради нумерологичния си заряд, може би лесно ще се върнете инвестицията от 880 хиляди долара.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle