Lenny Kravitz номиниран за Do Something!

 

Певецът ще се състезава за подкрепата му в глобалната кауза на UNICEF

 

 

Носителят на Grammy – певец, автор на песни, продуцент и актьор – Lenny Kravitz получи номинация от организацията Do Something! за подкрепата му в глобалната кауза на UNICEF за спасяването и подобряването на живота на милиони деца и техните семейства в цял свят, чрез предоставяне на достъп до незамърсена вода и нормални санитарни условия.

 

 

Номинацията на Kravitz е в категория Facebook, заради публикуването на публични информационни съобщения в социалната мрежа, с които изпълнителят е помогнал за популяризирането на посланието, че всички деца могат и трябва да имат достъп до чиста вода и нормални санитарни условия.

 

 

Освен това звездата спомогна за събирането на дарения за проекта, като даде на феновете си безплатно съвсем нова песен в замяна на даренията.

 

 

Чети: Съдят Мадона заради духови инструменти

 

 

Do Something!(DoSomething.org) е организация с нестопанска цел, чийто усилия са насочени към мотивирането на младите хора да предприемат действия, свързани със социални промени чрез национални кампании и безвъзмездни помощи за проекти, които могат да имат положително влияние.

 

 

В миналото наречени BR!CK Awards, от 1996 година насам наградите се връчват на млади хора под 25-годишна възраст, както и на личности от света на шоубизнеса, които са посветили  част от времето си на благотворителност,. Тази година те се съюзяват с VH1 за още по-голямо празненство в чест на тези глобално настроени дейци.

 

 

Водещи на шоуто тази година ще бъдат актьорите от хитовия комедиен сериал New Girl  - партньорите от екрана на  Zooey Deschanel – Jake Johnson, Max Greenfield и Lamorne Morris.

 

 

Do Something! Awards 2012 (DSAwards), които ще бъдат представени  на Barker Hangar в Санта Моника и записани на 19 август, ще бъдат излъчени на 21 август по VH1, когато ще бъдат обявени и победителите.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle