Дейвид Бекъм изненада фенове в Лондон

 

По време на фотосесия за Олимпийските игри футболистът стряскаше фенове

 

 

Дейвид Бекъм изненада фенове като неочаквано се появи по време на фотосесия. Футболистът на „Лос Анджелис Галакси” влезе по време на фотосесия на Адидас в шопинг центъра Westfield Stratford City близо до Олимпийския парк, в която участваха 60 спортни фенове.

 

 

При заснемането на всяка отделна снимка Бекъм внезапно изскачал от ъгъла, за да сюрпризира участниците във фотосесията. „Беше уникално забавно изживяване за мен, а и за феновете, някои имаха наистина страхотни рекации като ме виждаха” – коментира Бекъм.

 

 

Чети: Лерин Франко е най-сексапилната спортистка

 

 

Ученикът Кристиан Люис избухна в сълзи след появата на известния футболист, но бързо се успокои след като Бекъм го прегърна. „Винаги обичам да се връщам в Лондон – продължава Дейвид Бекъм - а в случая имах възможност да подкрепя кампанията на Адидас „Take The Stage” в подкрепа на британския олимпийски отбор”.

 

 

Дейвид Бекъм не е част от британския футболен отбор, който ще се състезава на предстоящите Олимпийски игри, но се говори, че ще вземе участие в церемонията по откриването в петък – 27-ми юли.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle