Мила Кунис харесва да е кучка

 

Мила Кунис заяви, че с удоволствие играе ролята на мръсница.

 

 

Актрисата от „Черният лебед“, за която се говори, че е новото гадже на Аштън Качър, намира за по-лесно „влизането в кожата“ на персонажи с гаден характер.

 

 


Въпреки това Кунис смята, че би било освежаващо, ако някога й поверят ролята на „съседското момиче“ или супергерой.

 

 


„Ще е хубаво, ако изиграя съседско момиче или нещо такова. Но по някаква причина не ми предлагат подобни роли. Хората не вярват, че мога съм невинна, но аз съм! Също така бих искала да играя супергерой. Веднъж да направя як супергеройски филм и съм готова. Не някакъв долнопробен, а солиден, хубав филм като Супермен, само че жена“ – споделя актрисата.

 

 

 

 

Мила твърди, че в реалния живот е доста скучна и се наслаждава на възможността да се облича и да се преструва на някой друг. За сп. Heat тя разказа: „Обичам да сготвя, да си остана вкъщи и да гледам телевизия. Не излизам. Не ми харесва да се качвам на високи токчета и да показвам природните си дадености. Това не съм аз. Но хубавото е, че бих могла да изиграя подобен персонаж, ако пожелая“.

 

 

 

 

Мила Кунис, чието истинско име е Милена Марковна Кунис, е родена в Украйна и е от еврейски произход. На 7-годишна възраст семейството на Мила заминава за Калифорния, където тя започва уроци по актьорско майсторство.

 

 

На 14-годишна възраст прави пробив с ролята си на Джеки Бъркхард в сериала“Това са 70-те”.

 

 

Първата целувка на екрана за Мила е с Аштън Кътчър, който играе неин приятел в сериала.

 

 

Кунис участва във видеоклипове на Аеросмит (“Jaded”)  и на The Strokes (“The End Has No End”). 

 

 

 

 

 

 

Първата й голяма филмова роля е в лентата „Прелъстен и изоставен“ през 2008 г. Следват снимките на „Черният лебед“ и „По приятелски“.

 

 

Чети: "По приятелски"

 

 

Интересното в личния живот на актрисата е 8-годишната й връзка със звездата от “Сам вкъщи” Маколи Кълкин,  която продължава до началото на 2011 година.

 

 

Миналата седмица медиите отвъд Океана разпространиха снимки на Кунис, на които разменя интимни ласки с актьора от сериала „Двама мъже и половина“ и бивш съпруг на Деми Мур – Аштън Качър. За да тушира клюките актрисата коментира, че няма време за мъже. 

 

 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle