Силната музика не пречи на Олимпийските игри

 

Зрителните се оплакват от денс саундтрака

 


Игрите в Лондон продължават с пълна сила. За момента няма някакви сериозни оплаквания от спортистите, но зрителите са на мнение, че силната денс музика на терена ги разсейва от основното действие. Организаторите, обаче смятат, че всичко си е в реда на нещата.

 

 

Според британския Guardian комитета на Лондон 2012 ще разгледа силата на музика на основния стадион по време на игрите, но са убедени, че в момента нивото на звука е нормално.

 

 

Основните оплаквания са били в събота по време на финала на 10 хиляди метра при жените. Зрителите са заявили, че музиката измествала вниманието. Говорителката на организационния комитет на Олимпиадата отвърна, че използването на музика е било договорено с международните федерации и е получило положителна обратна връзка.

 

 

Изданието цитира Patrick Baumann - генералния секретар на международната баскетболна федерация, според когото музиката е силна, но зрителите и атлетите я харесват.

 

 

Чети: Nike Green Speed

 

 

В момента Игрите използват над 2, 000 песни в пет различни плейлиста с артисти като  The Smiths, New Order, Florence and the Machine и Groove The Smiths, New Order, Florence and the Machine and Groove Armada. 

 

 

 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle