Най-доброто от Faces в антология

 

Двойният диск проследява кариерата на бандата

 

 

Кариерата на Faces е кратка - четири студийни албума за пет години – но обичащата забавлението и разтърсваща рок група е успяла да остави незаличима следа в историята на рокендрола с хитове като “Stay With Me” и “Ooh La La”. По-рано тази година Залата на славата на рокендрола почете творческото влияние на бандата, като включи Kenney Jones (барабани), Ronnie Lane (бас/вокали), Ian McLagan (клавири), Rod Stewart (вокали) и Ron Wood (китара/вокали) в редиците си.

 

 

За да отбележи повода, Warner Music представя колекция от два диска, която проследява кариерата на групата с микс от любими студийни парчета и три неиздавани лайв изпълнения. “Stay With Me: Faces Anthology” ще бъде достъпна на 2 октомври дигитално и на физически носител.

 

 

Чети: The Amity Affliction издават нов албум през октомври

 

 

Сред 36-те парчета е и студио версията на кавъра, който бандата прави на “Maybe I’m Amazed” на Paul McCartney, която първоначално е издадена като отделен сингъл и никога не е включвана в албум. Истинските фенове на бандата ще бъдат зарадвани и с неиздаваните досега лайв записи: “Too Much Woman”, която е кавър на класиката на Robert Johnson,  “Love In Vain” и “Gasoline Alley”. И трите песни са записани през 1970 година по време на концерта на групата във Fillmore East в Ню Йорк.

 

 

Колекцията “Stay With Me: Faces Anthology” на Faces ще бъде на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допадна:

Още музика