Потопете се в атмосферата на слънчевия Брайтън

Музикалната обиколка -  в петък по Хоризонт

 


Слушател определя музиката в Music Point.  Алекс Колева писа на шоуто във Facebook с предложение и този петък от 19 по Хоризонт ще може да чуе любимата си група. Заедно с нея със сигурност ще се зарадват и феновете на британските бой банди.

 


В най-новото предаване за горещи хитове на Българското Национално Радио можете да се пренесете за миг и в Брайтън.  Иван Ласков представя най-доброто от града, който се смята за един от центровете на нощен живот във Великобритания. Бъдете с него, за да чуете и емблематични имена  на местни артисти от областта.

 


Music Point ще ви запознае и с диджейя, който само след едно свое участие на фестивал е отбелязал 149% покачване в продажбите на последния си сингъл. Освен него ще чуете хитове на Owl City & Carly Rae Jepsen, Redlight, Maroon 5, Justin Bieber и новото от дуета Karmin.

 

 


Ще успее ли Ellie Goulding да измести Katy Perry от позицията на най-излъчваната песен в Щатите и коя звезда беше оприличена на Съли от Талъсъми ООД? Отговор на тези въпроси и още много хитове – този петък от 7 до 9 вечерта по програма Хоризонт на Българското Национално Радио.

 

Научете повече за предаването в страницата му във Facebook.

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика