Новият албум на Аланис излиза след 8 дни

 

"Havoc and Bright Light" ще е на пазара на 28 август

 

 

След няколко години мълчание, Аланис Морсет се завърна на музикалната сцена с чисто нов сингъл и студиен проект.

 

 

В края на юни, тя издаде сингъла „Guardian”, пилотната песен от предстоящия албум на певицата, който носи многозначителното заглавие „Havoc and Bright Lights”. Неотдавна, мулти-платинената певица подписа договор с немския офис на Sony Music за издаването на новия й студиен проект на 28 август 2012. Записите са осъществени в Лос Анджелис, а продуценти на новия проект на многократната носителка на наградите Грами, са легендарни имена като Гай Сигсуърт (продуцент на Бьорк, Мадона и Сийл) и Джо Чикарели (продуцирал Tori Amos, Елтън Джон, U2 и др.).

 

 

<iframe width="614" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/gCBIG28On0o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

 

Чети: Taylor Swift пусна първи сингъл от новия си албум

 

 

За новия албум, Аланис Морисет казва: „Типично в мой стил, всички песни отразяват новите ми мании... Въпроси, които не ме оставят да спя до 4 часа сутринта. „Havoc and Bright Lights” е новият ми емоционален, психологичен, социален и философски коментар за живота чрез музиката, която създавам. Искам да го споделя със света и нямам търпение да тръгна на турне и да чуя оживените и разнородни дискусии, които песните ми ще предизвикат!”.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика