Саундтракът на "Кецове" вече се продава

 

Дългоочакваният диск включва 16 парчета

 

 

От днес почитателите на българския кинохит „Кецове“ могат да намерят в магазините официалния саундтрак на приключенската лента, която беше издадена на DVD тази пролет.

 

 

Музиката, композирана от Кирил Добрев, спечели зрителите и в продължение на близо година на официалната Facebook страница на филма постоянно се появяваха въпроси, свързани с издаването на евентуален диск. Продуцентът Гала Филм и разпространителят А Плюс Синема решиха да изпълнят желанието на феновете и днес компилацията вече е факт.

 

 

Дългоочакваният диск включва 16 парчета, различни по стил и настроение. От рок парчета през родопска фолклорна песен и хипарска импровизация, та чак до поп-фолк ритми, саундтракът на „Кецове“ успява да улови до съвършенство цялата палитра от емоции и преживявания, които направиха лентата на Валери Йорданов и Иван Владимиров любим филм на хиляди българи.

 

 

Парчето To Sneak Out (I Walk I Talk) присъства в три варианта, като всичките са изпълнени от актьора Филип Аврамов. То е основна тема във филма, където се изпълнява от героя на Аврамов – музикант, по прякор Кóса.

 

 

Чети: Shy FX се присъединява към ОN!FEST 2012

 

 

Освен вокалните парчета, в саундтрака са включени 9 инструментални композиции, които допълват едни от най-вълнуващите сцени във филма.

 

 

Дискът е в магазините от днес и е на специална цена 7,99 лева.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика