Nickelback с ново видео

 

Клипът към “Trying Not To Love You” е с участието на актьор от сериала “Зайнфелд”

 

 

Мултиплатинената рок банда Nickelback направи премиера на най-новото си видео към сингъла “Trying Not To Love You”, с което канадците вероятно ще изненадат феновете на баладата. Подхождайки по крайно различен начин към визуалната интерпретация на типична любовна песен, клипът към парчето увлича от първите секунди и поддържа интереса жив до самия му край, което е подсигурено и от специално гост - участие.

 

 

Чети: Саундтракът на "Кецове" вече се продава

 

 

Телевизионната звезда Jason Alexander, по-известен с ролята си на загубеняка George Costanza от популярния сериал “Зайнфелд”, влиза в ролята на барман от квартално кафене. В забавното видео героят му се влюбва от пръв поглед в красавица, изиграна от Brooke Burns, която влиза в заведението, за да изпие чаша от ароматната течност. И от тук видеото поема по един неочакван и лековато-хвъркат, пропит с кафе и фантазии начин, последван от ожесточена битка на арената на бара в надпревара кой ще направи по-хубаво кафе за обекта на любовта. А дали любовната кафе история ще има щастлив финал, ще разберете като изгледате цялото видео.

 

 

 

 

“Trying Not To Love You” е сингъл от последния албум на Nickelback, “Here Аnd Now”, който излезе през ноември миналата година.
Албумът “Here And Now” на Nickelback е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на  Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика