“Chapter V” на Trey Songz вече е на пазара

 

Един запис, който ще ви отведе на много места, емоционално и сетивно

 

 

“Chapter V”, петият студиен албум на номинираната за Grammy международна R&B суперзвезда, е най-новата глава от невероятната му история. “В музикално отношение, това е най-добрият ми албум – звуково, вокално и лирично”, казва Songz за “Chapter V”, “това е един запис, който ще те отведе на много места, емоционално и сетивно.”

 

 

“Chapter V” е последовател на сертифицирания със злато албум на изпълнителя “Passion, Pain & Pleasure” от 2010 година, в който са включени оглавилите класациите мулти-платинени хитове “Bottoms Up (feat. Nicki Minaj)” и “Can’t Be Friends”. През последните две години, Songz, чието рождено име е Tremaine Neverson, създава материал, който е истинско завещание за феновете за това кой е той, къде е бил и накъде се е запътил.

 

 

“В новия запис има парчета, които напомнят за “Love Faces” и ”Say Aah”,  но също така има и много нови елементи”, споделя той относно разнообразието от песни и звучене в “Chapter V”. Повече от всякога, Songz използва “Chapter V” като начин да покаже своята любов към всички жанрове музика от всички крайща на света. Това е най-очевидно от денс парчето “Ladies Go Wild”, което Songz записва след като става част от вечерния живот по време на пътешествията си по света.

 

 

Чети: Новият абум на Calvin Harris се казва „18 Months”

 

 

За тази нова глава от своята кариера Songz още веднъж се доверява на някои от най-талантливите продуценти - от дългогодишния си приятел и партньор Troy Taylor до създателите на хитове Benny Blanco, Eric Hudson и Rico Love. Освен това Trey включва в албума и някои знаменити изпълнители, сред които T.I., Lil Wayne, Young Jeezy, Rick Ross, Diddy и Meek Mill.

 

 

Както винаги, при създаването на своята музика Trey разкрива способността си да размива границата между R&B и хип-хоп, като същевременно продължава да твори и песни, които пробуждат емоции и се различават по тематика, песни, които ценят жената, песни, подходящи за клубове, песни, които проследяват пиковете и спадовете в любовта и отношенията и , разбира се, песни за интимност.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика