Nicki Minaj побърка и B.o.B.

 

Парчето "Out My Mind" е най-новият сингъл от втория албум на рапъра “Strange Clouds”

 

 

Всички знаем, че рапърите B.o.B и Nicki Minaj попадат извън рамките на стандартното поведение, що се отнася до уменията им пред  микрофона, но дуото извежда лудостта си на едно следващо ниво във видеото към съвместното им парче "Out My Mind". Песента е четвърти сингъл от втория студиен албум на Bobby Ray, “Strange Clouds”.

 

 

Чети: “Chapter V” на Trey Songz вече е на пазара

 

 

Изпълнителят на Atlantic Records обединява усилия с кралицата на Young Money в режисираното от Benny Boom видео, действието в което, както може да се предвиди, се развива в психиатрична клиника. Nicki Minaj рядко има конкуренция що се отнася до лудостта си, но във видео към "Out My Mind" и двамата рапъри напълно загубват разсъдъка си и докато B.o.B е пациентът, то Nicki постоянно го дразни, влизайки в ролята на красив, секси звяр, въплътен в тялото на психиатър.

 

 

 

 

Актуалният албум на B.o.B, “Strange Clouds”, който се появи на музикалния пазар на 30 април, оглави чартовете Current Rap Albums и Current R&B Albums и застана под #2 в Digital Albums Chart и под #5 в Top Current Albums Chart.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика