Aлиша Kийс подготвя нов албум

 

На 27.11.2012г. ще излезе петият ѝ диск "Girl On Fire"

 

 

Отличената с 14 награди Грами - певица, композитор и продуцент Алиша Кийс е почти готова с новия си  дългоочакван от феновете албум. "Girl On Fire” ще излезе на музикалния пазар на 27-ми ноември от RCA Records. В България албумът ще се разпространява от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

 

 

Алиша Кийс е подготвила специално представяне на едноименния пилотен сингъл от албума за сцената на Музикалните видео награди на MTV, които ще се проведат на 6-ти септември в центъра „Стейпълс”, Лос Анджелис. Радиопремиерата на сингъла ще се състои на 4 септември като на същата дата ще бъде пуснат и в iTunes.

 

 

"Girl On Fire" разказва за вътрешния глас на човек... Затова да се доверяваш на инстинктите си, докато намериш себе си. Нямам търпение да го споделя със света”- кава Алиша.

 

 

Албумът "Girl On Fire" включва както бързи и динамични парчета, така и прочувствени балади (запазена марка на певицата) с дълбоко съдържателни текстове и послания в лириката.

 

 

За създаването на новия албум, Алиша Кийс работи с редица талантливи имена  - текстописецът Krucial, носителят на Грами Babyface, писателят и вокалист Jeff Bhasaker, писателят-критик Gary Clarke Jr., новите взезди на сцената Pop и Oak, както и едни от най-актуалните имена в момента като Emeli Sandé и Jamie XX.

 

 

Песните от новия албум "Girl On Fire" ще ни предложат точно това, което очакваме от Алиша Кийс– специфичен тембър и виртуозна вокална техника, придружени от брилятно изпълнени партии на пиано от самата певица в комбинация от силна ритъмна секция, електро, реге и фючър звучане. Всичко това показва, че с новия албум Алиша Кийс прави стъпка напред в унисон с новите музикални тенденции, но без да губи от класическото си звучене на „музика, която ще остане във времето”. Албумът е вдъхновен от пътуванията на певицата по цял свят и най-вече от дългото време прекарано в Лондон и Ямайка, елегантно преплетено с атмосферата на Ню Йорк.

 

 

Чети: Nicki Minaj побърка и B.o.B.

 

 

По-рано тази година (през юни), Алиша Кийс разпали любопитството на феновете като представи демо версия на песента “New Day” в собствените си профили в социалните мрежи.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика