Rihanna предизвиква сетивата

 

 

 

Скоро любопитството ни ще бъде задоволено

 

С все по-голямо нетърпение очакваме новото видео на Rihanna. То ще бъде към последния й сингъл Where Have You Been, който вече успя да се наложи в британските клубове.

 

 

До момента RiRi пусна три тийзъра, сред които черно-бели снимки и видео. Впечатлението, което се оставя за предстоящото видео е за добре направена хореография и цяла банда танцьори.

 

За британската станция Capital изпълнителката на сподели, че в новото й видео ще има много денс и ще включва „племенни” сцени.

 

 

Изпълняването на добра хореография във видео ще е нещо ново за Rihanna. До момента не сме свикнали да я виждаме да блести с особени танцувални способности. В клиповете си тя изпълнява предимно частични движения и не участва активно в танците.

 

Where Have You Been е от албума Talk That Talk и носи потенциала на летен хит и отчасти отново е „виновен” Calvin Harris, с когото звездата си партнира и в номер едно трака We Found Love. Официално песента излиза през май, но вече се радва на повишена ротация в щатските и британски радиостанции.

 

 

След като видим този клип ще очакваме и друг с участието на Rihanna, където тя ще се появи като гейша. Става дума за видеото към песента Princess of Chinaна Coldplay. 

 

Още музика