"She's So Mean" в GoPano технология

 

Преживейте новото видео на Matchbox Twenty на 360 градуса

 

 

Какво се случва, когато членовете на номинираната за Грами мултиплатинена рок банда Matchbox Twenty заемат позициите Север, Юг, Изток и Запад, обърнат се с лице един към друг и позволят на музиката да полети…?

 

 

Резултатът може да видите като гледате видеото към техния нов хит сингъл "She's So Mean” на 360 градуса, което е продуцирано от "The Integration Company" и записано благодарение на технологията GoPano, малко преди появата на очаквания с нетърпение нов студиен албум на групата “North”, който ще излезе през Emblem/Atlantic Records на 4 септември 2012.

 

 

 

 

Използвайте мишката и/или клавишите със стрелките (или пръста си в GoPano iPhone app), за да преживеете на 360 градуса музикалното видео и да откриете нещо ново всеки път, когато го гледате. Технологията GoPano позволява на феновете да си взаимодействат с едно и също видео от различна перспектива по техен избор, сякаш имат способността да контролират посоката на камерата, теглейки видеото наляво, надясно, нагоре или надолу.

 

 

Технологията GoPano  представи гледането на видео на 360 градуса на масовата публика чрез своя уебсайт www.gopano.com и за iPhone – GoPano micro. Matchbox Twenty използват технологията, за да запишат ‘behind the scene' видеа в 360°, давайки на своите фенове шанса да  преживеят и да се потопят в атмосферата, сякаш наистина са били там и резултатът е повече от впечатляващ.

 

 

Чети и: One Direction ще издадат "Live While We’re Young"

 

 

Възможността да се гледа видео на 360 градуса на GoPano е създадена първоначално за военната и  авиационната индустрия, обаче  компанията решава да разшири обхвата, правейки видеото на 360° достъпно в потребителското пространство с продукти като GoPano plus и GoPano micro. В края на 2011 година е пуснат първият сайт за споделяне на 360° видео www.gopano.com и за по-малко от година потребителите са споделили и качили близо 10 хиляди видеа.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика