Излезе първото видео на Стелияна Христова

 

Клипът е към новия сингъл на младата звезда - "Втори опит"

 

 

Гласът на България - 17-годишната Стелияна Христова е готова да зарадва почитателите на съвременната поп музика със своя втори сингъл! Ето и видеото към песента:

 

 

 

 

Новият сингъл представя младата звезда в нова музикална светлина. За първи път българските зрители ще видят Стели като разкрепостена млада дама, която не се страхува да рискува в любовта! Освен със закачлив текст, "Втори опит" грабва и с горещ денс саунд.

 

 

"Доволна съм, че експериментирам с ново звучене. Мисля, че това е стил, който много ми подхожда и вярвам,че ще се хареса на много хора на моята възраст. По-голямата част от следващите ми нови песни ще  бъдат с подобно звучене - по-бързи, ритмични и жизнерадостни", споделя Гласът на България.

 

 

Чети и: Megan Nicole подписа с лейбъла на P Diddy

 

 

Създателите на песента са един от най-успешните британски продуценти - Si Hulbert (One Direction, Sugababes, Professor Green, Lemar, Ed Sheeran, Gabriellа Cilmi, Ceelo Green, Flo Rida, Light Bulb Thieves, Bob Sinclar, Mutya Buena) и холандският продуцент и изпълнител Allan Eshuijs (Cascada, Yvonne Catterfeld, Ch!pz, Sandy Molling). Автор на българския текст е Лора Димитрова, а по аранжимента са работили подгласничката на Стели в "Гласът на България" Невена Колева и творческият й партньор Велизар Ангелов (a.k.a Apo&Nevena).

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика