Gym Class Heroes - вадят "Martyrial Girl$"

 

Завладяваща комбинация от рок и хип-хоп

 

 

Нюйоркската хчетворка Gym Class Heroes пусна видеото към най-новия си сингъл “Martyrial Girl$”. Песента е четвърти сингъл от петия студиен албум на групата “The Papercut Chronicles II”, който излезе през ноември 2011, като продължение на записа от 2005 година “The Papercut Chronicles”.

 

 

Песента е необикновена смес от рок звук, който кореспондира успешно с  хип-хоп музиката, като резултатът е впечатляващ и може да задоволи музикалния глад както на рок фанатици, така и на рап фенове. За “Martyrial Girl$” спокойно може да се заяви, че едно от най-добрите неща, които бандата е пускала досега. Тя е от парчетата, които харесваш веднага щом чуеш за първи път и от онези, които искаш да си пуснеш отново, веднага след края.

 

 

 

 


Във видеото към “Martyrial Girl$” фронтменът Travie McCoy и останалите момчета от бандата свирят в изоставен склад с тухлени стени и приглушена светлина, а портиерът на вратата допуска в помещението да влязат само красиви момичета, оставяйки грозните патета навън.

 

 

Режисьорът Vashtie отвежда концепцията на видеото на най-високо ниво на преценка. Той се отнася към всеки отделен момент от изпълнението на Gym Class Heroes с особено внимание, като успява без усилие да потопи зрителя в действителността на гетото.

 

 

Чети и: Излезе първото видео на Стелияна Христова

 

 

Втората част на “The Papercut Chronicles” е резултат от съчетанието на различни музикални влияния, като хип-хоп, рап, реге и фънк жанровете. Освен страхотни текстове и мелодии, групата еволюира и по отношение на клиповете към парчетата, които без съмнение са несравними и оригинални сами по себе си.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика