Deftones са готови с новия си албум

 

Дискът ще се казва "Koi No Yokan"

 

 

Алтърнатив рок бандата, носител на награда Грами, Deftones, анонсира 13 ноември за дата на излизането на своя седми студиен албум, озаглавен "Koi No Yokan".

 

 

В подкрепа на издаването му музикантите ще се отправят на хедлайнерско турне със специален гост Scars On Broadway, което ще стартира на 9 октомври във Вентура, Калифорния и ще приключи в West Coast в средата на ноември. Продажбата на билети за концертите започва от следващия петък, 7 септември, на Ticketmaster.com.

 

 

"Koi No Yokan" е записан в Лос Анджелис, Калифорния, с Nick Raskulinecz (Alice In Chains, Foo Fighters, Rush), който също така е продуцент и на албума “Diamond Eyes”. Фронтменът Chino Moreno обобщава звука на Deftones в последното си интервю за Entertainment Weekly с думите “Очевидно е, че сме агресивна банда – не най-тежката, но доста атакуваме.” И продължава: “Но има и много красота, която струи от всичко, което правим, и това е любимата ми част от групата. За мен това е олицетворение на всичко, което е Deftones”.

 

 

Чети и: Интерактивно видео на "Lost In The Echo"

 

 

От дебюта си през 1994 година с “Adrenaline” до сертифицирания с платина, оглавил класацията Billboard и награден с Грами албум “White Pony”, Deftones продължават и до днес да смесват различни жанрове, плюейки на категоризациите и изнасят завладяващи лайв шоута  по цял свят. Бандата от Сакраменто издава през 2010 година записа “Diamond Eyes”, обявен от iTunes за “Рок албум на годината”, а списание Kerrang! му присъжда титлата “Албум на годината” за 2010. Освен това “Diamond Eyes” е включен и в редица списъци на критика и читателски анкети “Best Of”, сред които MySpace, AOL Noisecreep, Alternative Press, MOG и Drowned In Sound.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика