Новият албум на Роби Уилямс излиза през ноември

 

"Take The Crown" ще ви зарадва със свежи поп хитове

 

 

Тази есен супер звездата Роби Уилямс ще извади нов албум. Деветият запис на изпълнителя ще носи името "Take The Crown" и ще излезе на 5-ти ноември. Новата тава е записана в града на ангелите и е продуцирана от Jacknife Lee. Оркестрацията на албума е записана в прочутото студио Capitol, отново в L.A.

 

 

"След събирането ми с Take That - пауза за самостоятелната ми кариера, която ме изпълни с нова енергия по много начини - исках да се завърна с феноменален самостоятелен албум. Основната ми цел беше да създам песни, които считам, и най-важното които светът счита, че биха станали хитове. Много съм развълнуван", откровеничи самият Роби Уилямс.

 

 

"Take The Crown" ще бъде предшестван от сингъла "Candy", който очакваме съвсем скоро. Издаваме, че песента е заразителен поп хит, създаден от Gary Barlow.

 

 

"Това е лятна песен за жена, която си мисли, че е страхотна... и тя наистина би могла да бъде такава, стига да не е толкова нечестива на моменти", споделя Роби като допълва: "Създаването на някои песни отнема цяла вечност, докато други просто излизат от устата ти абсолютно завършени и изобщо няма нужда да работиш повече върху тях. Не знам защо тази песен изплува в ума ми в един определен миг, просто така се случи".

 

 

Чети и: Cheryl Cole ще пусне „Screw You” като нов сингъл

 

 

С главозамайваща кариера с продадени над 60 милиона записи, Роби е най-успешният британски изпълнител в света. Шест от албумите му са в класацията 100-те най-продаваните албуми в Обединеното кралство, но това не е всичко - през 2006-та чаровникът постига рекорд на Гинес с продадените 1,6 милиона билета за свой концерт в рамките на 1 ден. През 2010-та Роби получава награда Brit за Цялостен принос към английската музика. Същата година събирането му с Take That води до рекорд за най-продавания албум за 21-ви век (с Progress).

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика