"Red" на Taylor Swift ще излезе през октомври

 

Певицата показа обложката на новия си албум в Twitter

 

 

Taylor Swift работи усилиено върху новия си албум. Дискът "Red" ще излезе на пазара през октомври.

 

 

Новината беше съобщена лично от звездата по време на онлайн чат с феновете й в интернет.  Албумът ще се появи на пазара на 22-ри октомври. Вече е ясно как ще изглежда обложката към новия запис, защото Taylor побърза да я сподели в социалните мрежи.

 

 

"Red" е вдъхновен изцяло от лични преживявания на американската звезда и ще включва общо 16 песни, без бонус записите. Почитателите на русокосата чаровница ще бъдат приятно изненадани от различни колаборации. Една от тях тя обаче не се стърпя да запази в тайна и издаде - тази с нашумелия изпълнител Ed Sheeran.

 

 

А защо точно него?

 

"Избрах името, защото написах песен с това име. Мислех си какво означават за мен всички различни емоции, от които е вдъхновен албума. През последните 2 години преживях странни взаимоотношения - връзки пропити с любов, омраза, завист, сконфузност.. Мнението ми е, че всички тези чувства са "червени", просто нямат друга класификация", категорична е красавицата.

 

 

Чети и: "Call Me Maybe" летен хит номер 1 според Билборд

 

 

Последният албум на Taylor Swift "Speak Now", беше издаден през 2010-та. До днес записът е с продадени повече от 6 милиона копия. Съвсем наскоро младата звезда разби нов световен рекорд като стана изпълнителката с най-много продадени дигитални копия на сингъл (над 630,000). Постижението е за последния й хитов сингъл - "We Are Never Ever Getting Back Together", който също ще бъде включен в "Red".

 

 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика