Matchbox Twenty застанаха на върха с "North"

 

Новият албум на бандата дебютира на #1 в Billboard 200

 

 

“North” на Matchbox Twenty направи забележителен дебют в класациите, заставайки под  #1 в SoundScan/Billboard 200 още на първата седмица след излизането си на музикалния пазар.  Подкрепен от одобрението на критиката – както и от актуалния хит сингъл “She’s So Mean” – тази безпрецедентна популярност бележи първи запис за мулти-платинената рок банда, успял да оглави класациите и дебютирал директно под # 1.

 

 

“Да си банда, която издава първия си албум през 1996 година и изкарва първи #1 през 2012 година, изглежда така сякаш се движим в правилната посока,” казва фронтменът на  Matchbox Twenty, Rob Thomas.

 

 

Миналата седмица се случи и дългоочакваното обновяване на официалния уебсайт на Matchbox Twenty www.matchboxtwenty.com. Сред многото интерактивни акценти на сайта е “‘North’ Spotify Timeline”, първи по рода си, позволяващ на фенове да поглеждат назад към всичките класически хитове  и запомнящи се моменти в забележителната кариера на групата – от легендарния дебют през 1997 година с “Yourself Or Someone Like You” до необикновения “North”.

 

 

Matchbox Twenty ще отпразнуват това с предстоящо лайв участие в шоуто на Ellen DeGeneres във вторник, 2 октомври. Освен това членовете на бандата Rob Thomas и Kyle Cook могат да бъдат видяни на 15 септември в издание на Top 20 Countdown по VH1. Тези появи идват след поредица от телевизионни участия, популяризиращи “North”, включително в Today по NBC, Късното шоу на David Letterman по CBS и предаването Big Morning Buzz Live по VH1, без да споменаваме посещението на фронтмена Thomas в Piers Morgan Tonight по CNN.

 

 

Чети и: PSY е новата YouTube сензация

 

 

В допълнение към успеха на албума в Щатите, “North” продължава да се доказва и на международно ниво, като вече успя да влезе в австралийската класацията за албуми под #1. Matchbox Twenty ще благодарят на многобройните си почитатели там с горещо очаквано турне в Австралия, което ще започне на 20 октомври в Rod Laver Arena в Мелбърн. След това групата ще изнесе две предстоящи разпродадени хедлайнерски шоута в Лондон – в O2 Shepherds Bush Empire на 18 септември и на предстоящия iTunes Festival 2012, който ще се проведе на 19 септември в прочутата Roundhouse в Камдън.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика