Icona Pop - I Love It

 

Шведското дуо заразява с динамичното си денс парче

 

 

Момичетата от Icona Pop нахлуват на дансинга, за да получат вниманието, което заслужават. Родом от Стокхолм, Швеция, дуото е съставено от двата отличителни гласа на Carloine Hjeit и Aino Jawo. Те се качват на сцената под името Icona Pop и очароват наред и със замах с новото си енергично и пристрастяващо парче “I Love It”.

 

 

 

 

В момента последният сингъл на шведската двойка държи първата позиция в официалната класация за най-сваляни парчета в родната им страна. И това не е никак изненадващо – парчето, бръмчаща електро еуфория, която лесно се вписва едновременно с модерния поп и електронната музика, инфектира със заразен ентусиазъм и парти енергия.

 

 

Oсвен това продуцираната от Style Of Eye и Patrik Berger песен, “I Love It”, е водещо парче в американското риалити шоу Snooki & JWoww, което се излъчва по MTV.

 

 

Чети и: “Sweet Nothing” новият сингъл на Calvin Harris

 

 

Историята на Icona Pop започва от февруари 2009 година, когато една съботна вечер случайно среща Aino Jawo и Caroline Hjelt, и както съвсем основателно Aino казва “това е най-смисленото и логично нещо, което някога се е случвало”. И така в деня след съдбовната среща двете момичета от покрайнините на Стокхолм сформират електро поп банда – така се ражда Icona Pop, чийто дебютен все още неозаглавен албум предстои да излезе до края на 2012 година.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика