Били Хлапето - "Когато ти трябвам"

 

Били и Михаела са новите имена в музикалното семейство на Монте Мюзик

 

 

Музикалният лейбъл Монте Мюзик събра в общ проект изпълнителя на един от мега хитовете на лято 2012 „Башмайсторска” - Били Хлапето и очарователната Михаела Филева (X Factor).

 

 

Парчето носи името „Когато ти трябвам“ и e на път да постигне успеха на „Башмайсторска“ (с Lexus и Dim4ou), която вече има над 2 милиона гледания в youtube. Музиката и текста на песента са на Били и Графа, който е и музикален продуцент на проекта. За аранжимента към тях се включва Боян Ковачев от Монте Студио. Ексцентричното видео е режисирано от Васко Стефанов и екипа му.

 

 

Видеоклипът тръгна премиерно тази събота (15-ти септември), както онлайн така и по музикалните телевизии.

 

 

Били и Михаела са новите имена в музикалното семейство на лейбъла Монте. Съвместният им сингъл „Когато ти трябвам” е в специфичния за Били Хлапето „дарк“ рап стил, а Михаела впечатлява с превъзходните си вокални умения. Първите отзиви в интернет за песента са положителни, а критиците залагат, че това ще е един от хитовете на есента.

 

 

 

 

Чети и: Rihanna и Taylor Swift в люта битка за ЕМА

 

 

Парчето „Когато ти трябвам” ще бъде представено на живо за първи път  на предстоящото клубно турне на Башмайсторите (Били Хлапето, Lexus и Dim4ou) и Михаела. Обиколката ще стартира в средата на октомври и ще премине през десет български града.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика