Днес излиза „The Truth About Love” на P!nk

 

Това е шестият студиен проект на певицата

 

 

Новият албум на P!nk „The Truth About Love” излиза в стандартна и делукс версии от Вирджиния Рекърдс/Sony Music).  Екипът, който работи  върху шестия  по ред студиен проект на певицата включва: продуцентът Грег Кърстин  (Lily Allen, Red Hot Chili Peppers, Foster The People & The Shins), с когото тя записва за първи път и продуцентите от предишните й проекти - Max Martin и Shellback, Billy Mann и Butch Walker. В албума участва композиторът и продуцент Dan Wilson (Someone Like You на Адел). P!nk споделя, че посвещава песните в албума на различните състояния и страни в любовта – тъмни и светли, щастливи и тъжни.

 

 

 

 

Първият сингъл от проекта “Blow Me (One Last Kiss)”, който излезе на 4 юли беше изключително добре приет от американските и британски радиостанции. Сингълът вече може да бъде намерен и в дигитален формат. Песента, написана от P!nk и Greg Kurstin, даде абсолютна заявка, че Пинк се завръща на музикалната сцена, при това по най-добрия начин. Сингълът е сред най-ротираните песни в момента като оглавява редица европейски чартове включително #1 в общия европейски еърплей чарт, за 7 поредна седмица песента е #1 в Германия и от тази седмица е #1 в националната еърплей класация на Австралия.

 

 

 

 

Чети и: TI промени датата за излизане на новия си албум

 

 

На 22 септември в Лас Вегас в рамките на фестивала iHeart Radio Festival певицата ще изнесе първия си самостоятелен концерт за тази година, в който ще представи песните от новия албум.

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика