Deftones пуснаха "Leathers" за сваляне

 

Седмият  студиен албум на групата Кoi No Yokan излиза на 13 ноември

 

 

Deftones, алтърнатив рок бандата, носител на награда Грами, пусна новата си песен “Leathers” за ограничен период от време за безплатно сваляне ексклузивно на официалния си сайт www.deftones.com. “Leathers” е първото парче, което групата вади от седмия си студиен албум Кoi No Yokan, който ще излезе на музикалния пазар на 13 ноември.

 

 

Кoi No Yokan е записан в Лос Анджелис, Калифорния, с Nick Raskulinecz (Alice In Chains, Foo Fighters, Rush), който също така е продуцент и на албума “Diamond Eyes”. В подкрепа на новия албум Deftones ще се отправят на хедлайн турне в Щатите, което ще стартира на 9 октомври във Вентура, Калифорния. Обиколката, в която ще се включи и бандата Scars Оn Broadway, ще продължи до средата на ноември: четири нови дати дати бяха обявени току-що.

 

 

Чети и: P!nk ще направи турне в САЩ

 

 

От дебюта си през 1994 година с “Adrenaline” до сертифицирания с платина, оглавил класацията Billboard и награден с Грами албум “White Pony”, Deftones продължават и до днес да смесват различни жанрове, плюейки на категоризациите и изнасяйки завладяващи лайв шоута  по цял свят. Бандата от Сакраменто издава записа “Diamond Eyes” през 2010 година, обявен от iTunes за “Рок албум на годината”, а списание Kerrang! му присъжда титлата “Албум на годината” за 2010. Освен това “Diamond Eyes” е включен и в редица списъци на критика и читателски анкети “Best Of”.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика