Tom Jones пуска новия си албум на 21 май

 

Tom Jones се завръща към корените си

 

Във всяко едно от включените в албума парчета, ще откриeте страстта и почерка на Tom Jones.

 

В емоционалната тава Spirit in the Room ще бъде включена плеяда от кавъри на добре познати парчета, които ще разкрият нови хоризонти от огромния талант на звездата. Сред тях впечатляващите нови версии са "Bad As Me" на Tom Wait, "Travelling Shoes" на Vera Hall Ward, "Charlie Darwin" на Low Anthem, както и красива интерпретация на "Hit or Miss" на Odetta.

 

Spirit in the Room събира отново на едно място Tom Jones с Ethan Johns (носител на Британска награда за Продуцент на 2011) за частни изпълнения с ограничена и селектиран група музиканти - свирещия на безброй музикални инструменти  Johns,  Richard Causon на клавирни, пиано и китара (Ryan Adams, Kings Of Leon и Rufus Wainwright), Stella Wazgawa от Warpaint на барабани и Ian Jennings, и Sam Dixon на бас.

 

Новият албум на Tom Jones включва работата на безброй признати в музикалната индустрия личности. Като текстописци участват Paul McCartney, Leonard Cohen, Linda и Richard Thompson. Естествен, искрен и много чувствен, добре дошли в истинския свят на Spirit in the Room.

Освен стандартно, Spirit in the Room ще има и луксозно издание, което ще включва бонус записите "Just Dropped in", "Lone Pilgrim" и "When The Deal Goes Down".

 

Заглавното парче от новия албум на Tom Jones носи заглавието "Tower of Song". Неговото видео е вече заснето и за радост на всички фенове, ще излезе съвсем скоро.

 

След броени дни по световните радио станции ще започне да се върти първия сингъл от Spirit in the Room, песента "Hit or Miss"

 

 

Още музика