Rihanna вади нови сингъл - „Diamonds”

 

Парчето ще е част от все още неозаглавения седми албум на певицата

 

 

В интервю за iHeartRadio, барабадоската перла потвърди, че новият ѝ сингъл се казва „Diamonds”. В САЩ парчето ще се завърти на 26 септември.

 

 

Според нея песента не е нито щастлива, нито тъжна, тя е „happy and hippy” повече от колкото денс. Песента е бавна, но зарежда с много надежда. „Това е записът, който ми дава страхотно усещане когато го слушам. Текстът носи много вяра и позитивизъм, но е за любовта… в малко по-различен аспект, от който хората очакват” – казва Rihanna. “Развълнувана съм от това да ги изненадам звуково”, разкри още тя.

 

 

На въпроса за продължителния ѝ успех, певицата сподели, че просто обича да слуша страхотна музика”

 

 

„Когато правя албум мисля за това, което искам да чуя, това, което обичам да чувам", обясни тя. „Смятам, че това е което моите фенове харесват. Винаги искам да правя песните ми интересни за тях. Да се малко по-свежи и да съм с нещо пред останалите, които слушат по радиото. Това е предизвикателство и ми харесва!”, каза още Rihanna.

 

 

Новият, седми албум на изпълнителката трябва да излезе преди края на тази година. В него ще влезе и „Diamond”, а през март певицата планира турне за промотиране на новия си диск.

 

 

Актуалният сингъл на певицата е „Where Have You Been”, който е последният от албума „Talk That Talk”.

 

 


 

 

Чети и: Kimbra пусна видеото на „Come Into My Head”

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика