Новият Justin Bieber?

 

На 16 и вече в класациите след успех в You Tube

 

 

YouTube е основното място, където младите откриват нова музика и не е случайно, че ако пробиеш там имаш шансове и за доходоносна музикална кариера в класациите.

 

 

 

 

 

Austin Mahone е от Сан Антонио, Tексас и толкова голям фен на Justin Bieber, че на 14 започва да изпълнява негови песни в YouTube. Две години по-късно пуска първия си авторски хит – Say Somethin’.

 

 

Чети и: Плагиати ли са Оne Direction?

 

 

Миналата седмица новата интернет сензация се завърна грандиозно в социалния ТОП 50 на Билборд, който класира най-популярните артисти в YouTube, Vevo, Facebook, Twitter и MySpace. Чартът използва формула, която взема предвид нарастването на онлайн феновете от различните платформи, посещаемостта на страницата на артиста и седмичното слушане на песните им.

 

 


 

 


Mahone отбеляза скок благодарение на пускане на видео към песента си, появила в началото на лятото в Америка. Новият клип е увеличил базата му от фенове във Facebook с 195 хиляди, а в Twitter с 25 хиляди. Всичко това става след като младият артист мина под крилото на Universal. Компанията се грижи за промоцията му  и Say Something e  35-ят най-излъчван хит на Америка.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

 

Още музика