Тhe Wanted по следите на слънцето в новия си клип

 

Дочакахме и те да вампирясат

 


The Wanted официално стават неотменна част от поп културата на младите с вампирските нотки във видеото на новия им хит Chasing The Sun. Видеото се появи късно снощи и показва една клубна нощ, в която бандата се „опарва от слънцето”. Красиви девойки омагьосват всеки един от тях и в един момент усещаме липсата на вампири в цялата история. Накрая се стига до неизбежната сцена с вампирски зъби. Няма начин да се избяга от обичаната тема от тийнейджърите.

 


Клипът беше заснет в Лос Анджелис в края на суперуспешното турне на The Wanted в Щатите. Режисьор е  Director X, работил преди с тях за вижуъла на номер едно хита им Glad You Came. И в това видео е успял да представи клубна атмосфера с подобни похвати, използвани и в Glad You Came – момичета и момчета се забавляват на купон, но в случая партито е вечерта, а добавената  стойност са хорър елементите.

 


Chasing The Sun е на 30-та позиция във временното класиране на британския еърплей. Официално написаната от Example песен излиза през май и усещането е, че има осигурен дебют на номер едно в класацията за продажби.

 


В Щатите Chasing The Sun предстои да влезе в ефир на 15 май, но въпреки това 8 станции не са издържали на потенциала му и са го пуснали предварително.  

 

Искам Макс на MAX, хахаха

Още музика