"Eric Prydz presents Pryda" излиза на 21 май

 

Eric Prydz съчетава комерсиалния успех с ъндърграунд славата

 

Със своя лейбъл Pryda and Mouseville, той е признат от Beatport за един от най-продаваните им изпълнители на всички времена.

 

И двата са високо почитани от ъндърграунд средите, като позволяват на Prydz да запази в сянка част от себе си и същевременно да е познато име.

Още с появата си Eric Prydz попада на територията на денс музиката. Всички денс фестивали, събития и партита по цялото земно кълбо се нардпреварват за неговото участие, убедени, че ще станат свидетели на нещо специално.

 

През 2011 г. Eric стартира своето ново иновативно концептуално шоу "EPIC", в O2 на Academy Brixton в Лондон пред напълно разпродадена зала.

 

Това специално шоу включва изключителна продукция, холограмни 3D прожекции и невиждани светлинни системи.

 

Съчетано с въодушевяващата музика на Eric, то е истински празник за сетивата.

 

Eric Prydz реализира и продължава да измисля шоу спектакли, които му носят световна слава. Сега, след като подписа лейбъл договор с Virgin Records, Eric Prydz започва работа по своя дългоочакван албум, който ще излезе в края на тази година.

 

Преди това, обаче, Virgin ще издаде компилация с неговите най-популярни продукции с марката Pryda, озаглавена: "Eric Prydz presents Pryda".

 

Тройната CD компилация ще излезе на 21 май.

 

 

 

Още музика