Sean Paul с номинации за наградите Soul Train, MTV ЕМА и MOBO

 

“Изключително съм благодарен за тези номинации и за подкрепата от всичките ми фенове”, казва Sean Paul

 

 

Скоро след излизането на албума "Tomahawk Technique" в Щатите на 18 септември, Sean Paul може да се похвали с номинации за Soul Train Awards в категорията Best Caribbean Performance, Music Of Black Origin  (MOBO) Award  за Best Reggae Act и МTV Europe Music Awards за Best World Stage. Номинациите са последните в поредицата от отличия Grammy и American Music Awards в списъка на ямайския изпълнител, чийто актуален албум се озова на върха на класациите по целия свят.

 

 

Маркиран от наскоро издадения сингъл "How Deep Is Your Love" с участието на Kelly Rowland, хитовете “Got 2 Luv U” с Alexis Jordan и "She Doesn't Mind", "Tomahawk Technique" стратегически беше издаден в различни територии през последните няколко месеца, получавайки възторжени отзиви от всички краища на света. В България актуалният албум на изпълнителя излезе на пазара на 10 февруари тази година.

 

 

 

“Изключително съм благодарен за тези номинации и за подкрепата от всичките ми фенове”, казва Sean Paul. “Да виждам признателността и оценката за музиката ми и моите изпълнения, е страхотно чувство.”

 

 

Това е четвъртата номинация за MOBO Award на Sean Paul (включително спечелени награди за Best Reggae Act през 2006 и 2009 ), трета номинация за Soul Train Awards (включително и награда в категорията Best Reggae Artist през 2009 година) и втора номинация за MTV Europe Music Awards (включително  и награда за Best New Act).

 

 

В момента в разгара на своето американско турне, Paul има продадени над 10 милиона албума по света след изгряването му на музикалната сцена през 2000 година със "Stage One". Последният му запис "Tomahawk Technique" беше записан с участието на звезди  като Benny Blanco (Katy Perry, Justin Bieber, Wiz Khalifa, Ke$ha), норвежкото дуо Stargate (Rihanna, Ne-Yo, Chris Brown) и успешния продуцент Rico Love (Usher, Natasha Bedingfield, Beyonce), като резултатът от съвместната им работа е един албум, изпълнен с хитови заглавия, застанали на върха на различни класации. Проявявайки интерес във всеки аспект от създаването на албума, Sean Paul дори сам прави дизайна за обложката му.

 

 

Чети и: Чамбао с номинация за латино Грами

 

 

"Tomahawk Technique" е следващата стъпка в продължителната поп доминация на Sean, следваща във вълната от класически албуми, които включват мулти-платинения и награден с Grammy запис “Dutty Rock” и платинения хитов албум “The Trinity”. Sean Paul ясно показва, че е един от най-активните поп гласове на своето поколение, с неоспоримо майсторство в правенето на хит сингли като “Deport Them”, “Like Glue”, “We Be Burnin’” и “Temperature”, както и с участието си в чужди песни като “Baby Boy” на Beyonce, “Do You Remember” на Jay Sean и “Give It Up To You” на Eve, изстрелвайки ги до по-високо ниво.

 

 

Sean Paul успя да утвърди името си като един от значимите поп гласове на своята генерация. Тези успехи му донесоха изобилие от награди, включително и American Music Award за “Любим поп/рок изпълнител” за 2006 година.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика