Machine Head издават “Machine F**king Head Live”

 

Двойното CD ще излезе на 13 ноември

 

Най-добрият начин да усетиш всемогъщите Machine Head е на живо. Култовата банда от Северна Калифорния е утвърдила себе си като една от най-добрите лайв групи в света на хард рок и метъл музиката, подчинявайки зали и публика на колене с безупречното изпълнение на своите песни на сцена.

 

 

Малцина, ако изобщо има такива, от техните колеги могат да се похвалят с напоени с пот, напълно оглушителни и безкомпромисни концерти, които Machine Head даряват, вечер след вечер, с почти религиозна плам и отдаденост на своите фенове в родната им Америка и навсякъде по света. Ето защо бандата, която редовно разтърсва из основи залите, в които свири, е решила да запечата своята лудост на сцената... отново.

 

 

Бандата ще издаде “Machine Fucking Head Live” на 13 ноември. Това е вторият лайв диск, който Machine Head предлагат на феновете си. “Hellalive” излиза през 2003 година, девет години по-късно музикантите все още правят адски впечатляващо шоу и са сред най-добрите в лайв изпълненията.

 

 

Групата, предано наричана и позната сред своите фенове като "Machine Fucking Head", които на свой ред са известни като "Head Cases" и които често пеят по-силно и от самата банда на шоутата, е успяла да запечата своята страст и мощ по време на лайв участия.

 

 

“Machine Fucking Head Live” е записано на различни спирки от турнето им по света миналата година. В него са включени песни от техния обширен каталог, сред които любими на феновете "Imperium", "Aesthetics Of Hate", "Locust", "Ten Ton Hammer", "This Is The End" и, разбира се, "Halo".

 

 

“Феновете бяха толкова екзалтирани на това турне, че трябваше да започнем да записваме шоутата, особено като се има предвид технологията колко е улеснила този процес”, казва фронтменът Robb Flynn. “Подбрали сме някои от най-добрите ни вечери, в които и бандата, и публиката са нагорещени до червено и се получи двучасов, двоен лайв албум, което е страхотно документиране на онова, което групата прави през изминалите 18 години.”

 

 

Чети и: David Guetta Feat. Sia – “She Wolf (Falling To Pieces)”

 

 

Machine Head продължават да са на път, в подкрепа на последния си брилянтен запис “Unto The Locust”, който излиза през 2011 година. Бандата ще се отправи на есенно турне с Dethklok, All That Remains и Black Dahlia Murder през октомври.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика