Пламена подготвя нова песен

 

Изпълнителката е заредена с много хъс за работа

 

 

След успеха на своя втори дуетен проект с Лазар – "Боли ме", Пламена работи по нова песен, с която да изненада феновете тази есен. Певицата сподели, че парчето, което е с типично поп-фолк звучене, ще е по музика на известен хитмейкър, но засега пази в тайна кой е той.

 

 

Стиховете пък са дело на текстописката Лили Димова, а Пламена е щастлива, че точно на нея се е паднало да изпее този текст. Младата изпълнителка се радва, че има възможност да експериментира с различни стилове и да развие творческия си потенциал.

 

 

След страхотното лято и романтичната ваканция с любимия й мъж, Пламена е заредена с много хъс за работа и нови проекти. Тя не крие, че е изцяло отдадена на кариерата и професионалните си ангажименти, защото има много нови идеи, които иска да сподели с феновете. Творческата муза, обзела Пламена, вероятно се дължи и на красивата любов, която тя изживява от няколко месеца.

 

 

Чети и: Цветелина Янева с първи самостоятелен концерт

 

 

Приятелят й живее отвъд Океана, но голямото разстояние не пречи на двамата да съхранят горещите чувства помежду си. Засега обаче певицата не прави планове да се премести да живее при него, защото неин приоритет в момента са песните и срещите й с феновете.

 

 

Информация на http://planeta.tv

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика