Bruno Mars с премиера на “Locked Out Оf Heaven”

 

Предстоящият втори албум на хавайската звезда ще бъде издаден на 11 декември

 

 

Bruno Mars ще изпрати тази година с нов албум. 26-годишният изпълнител, носител на пет награди Grammy, е готов с нов сингъл, а следващия месец и с видео към него, което ще е дело на режисьора Cameron Duddy. “Locked Out Of Heaven” е първи сингъл от втория албум на Bruno, “Unorthodox Jukebox”, който ще излезе на 11 декември през Atlantic Records.

 

 

 

 

“Искам да се забавлявам с този следващ албум”, казва Bruno, “Смятам, че това е ключът, особено сега, след като обиколих много места и изнесох доста концерти. Имам малко повече представа за това как стоят нещата в сравнение с преди, когато правех “Doo-Wops & Hooligans”.

 

 

“След повече от година работа по него, сега най-накрая e готов. Вторият ми албум е завършен!!!!!”, публикува на профила си в Twitter хавайският феномен.

 

 

Чети и: Machine Head издават “Machine F**king Head Live”

 

 

“Unorthodox Jukebox” е последовател на неговия двойно платинен дебют от 2010 година "Doo-Wops & Hooligans" (Elektra), от който са двата, застанали на # 1 в класацията Billboard Hot 100, сингъла "Just the Way You Are" и "Grenade”. Запомнящите се и драматични поп нотки в тези песни, наред с участието му в други две парчета, изкачили се до топ 5 на Hot 100 на Billboard – "Nothin' Оn You" на B.o.B и "Billionaire" на Travie McCoy – помогнаха на Mars да се изстреля  в отбора на суперзвездите.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика