Kid Rock с нов албум и първи сингъл от него

 

Предстоящото CD “Rebel Soul”, излиза на 19 ноември

 

 

"Let's Ride" е заглавието на първия сингъл от предстоящия нов албум на американския изпълнител с пет номинации за Grammy, Kid Rock. Новият запис на музиканта ще бъде озаглавен "Rebel Soul" и ще се появи по музикалните магазини на 19 ноември.

 

 

 

 

Албумът, продуциран от самия Kid Rock и записан в студио в родния му Детройт, съдържа песни от различни стилове, парчета носещи различни настроения, както и такива с нецензурни лирики, връщайки ни назад към една ера, когато никой не можеше да си представи запис на Kid Rock без предупредителен стикер.

 

 

Други сингли, сред които "Chickens In The Pen", "New Years" и "Cucci Galore", смесват различни стилове по начин, който човек трудно може да си представи, че може да се случи в рамките само на един албум. Kid Rock обобщава резултата така - "Не най-страхотният албум, който съм правил досега, но е доста як по мое скромно мнение."

 

 

Чети и: Енрике подготвя нов албум

 

 

Преди година на пресконференция за Billboard Kid Rock обяви, че вече е започнал работа по нов албум  и допълни, че би искал да се завърне към по-традиционната американска блус/рок вълна и звучене от албума “Cocky” от 2001-ва година, но като го комбинира с елементи от музиката и опита си с последния си запис “Born Free”, който съвсем заслужено беше сертифициран с платина от RIAA.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика