Usher с нов хит

 

 

След  песен за предоргазменото състояние Usher ни кара да крещим

 

Новата песен на американската поп звезда дебютира в ефира днес.  Scream e вторият сингъл от предстоящия да излезе албум 'Looking For Myself'.  Самият албум излиза юни и до тогава Usher леко открехва завесата за това, което ни очаква.

 

Пилотният сингъл Climax го представи в едно модерно електронно и пълно със сексуален заряд  звучене. По-рано този месец стана ясно, че албумът няма да мине и без дует с Justin Bieber - протежето на Usher. David Guetta също заяви, че работи с изпълнителя на Climax с идеята да повтори общия им успех на Without You.

 

Scream e поредният клубен хит от Usher, леко напомня на More и е подходящ  за танци. Сходство може да се открие и с DJ Got Us Fallin' In Love, в който му помогна Pitbull.


За последно хит на Usher достигна номер едно в американския еърплей през 2004, когато Yeah прекара 4 седмици на върха и по-късно оглави годишното изброяване. По-рано тази година Without You, хит на David Guetta с негово участие, достигна върха в американския радиоефир. Клубното звучене на Usher определено му се получава и сега очакваме да видим дали това ще е поредният му номер едно. 

 

Още музика