Адам Ламбърт ще издаде албум с ремикси

 

Дискът ще излезе на 16 октомври

 

 

На 16 октомври излиза EP албум с ремикси на песните от последния албум на Адам Ламбърт, озаглавен „Trespassing EP”. В България албумът ще се разпространява от Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment.

 

 

В момента едноименният сингъл „Trespassing”, продуциран от Фарел Уилямс катери световните чартове. Сингълът беше определен от Billboard като „завладяваща и много зареждаща песен”.

 

 

„..Изчакайте да видите какво съм ви подготвил, бийт, който дори Майкъл Джексън би харесал”. – казва самият Адам Ламбърт за предстоящите ремикси.

 

 

Адам Ламбърт е продал до този момент над 2 милиона копия по света от дебютния си албум "For Your Entertainment", който излезе през 2009 година. Той получи Грами номинация за "Най-добро мъжко вокално поп изпълнение" за дебютния си сингъл “Whataya Want From Me” през 2010-та и малко по-късно издаде "Glam Nation Live CD/DVD" и "Acoustic Live! EPs".

 

 

Чети и: Чийте "Skyfall" на Adele

 

 

Адам Ламбърт е първият финалист от музикалното риалити "American Idol", който осъществи световно турне в подкрепа на дебютния си албум в годината след телевизионното предаване. Адам пя по време на раздаването на европейските награди на MTV. Той излезе на една сцена с легендарните музиканти от QUEEN за изпълнение на "The Show Must Go On" и "We Are The Champions", които по-късно получиха наградата "Поп икони".

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика