Глория засне новия си клип в Холандия

 

Видеото на „Двойна игра” ще се завърти първо по „Планета” HD

 

 

Тази есен носи една приятна и дългоочаквана новина за феновете на модерния фолк и на Глория. Звездата на музикална компания "Пайнер" сподели, че съвсем скоро ще ни зарадва с нова песен и видеоклип. Музикалният проект носи заглавие "Двойна игра" и е съвсем нов в репертоара на обичаната изпълнителка. Той е по музика и аранжимент на Калин Димитров, а текстът му е дело на Мариета Ангелова и на самата Глория.

 

Първите, които ще могат да се насладят на новото предложение на певицата са зрителите на телевизия "Планета" HD. Премиерата на лентата към "Двойна игра" ще се състои през октомври и със сигурност е едно от най-очакваните музикални събития тази есен.

 

 

Чети и: PSY: “Следващата ми песен ще е на английски

 

 

Наред с факта, че зад този проект стои Примата на модерния фолк, се нарежда и причината, че видеото ще ни предложи много изненади. Част от тях са свързани с интересния избор на локации за снимките, на които се спря Глория, а това са Холандия и бившето Корейско посолство в София.

 

 

Наред с красивите кътчета, които ще изкушат сетивата ни, Глория обещава и доза провокация, но засега пази подробностите в тайна.

 

 

Информация на www.planeta.tv

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика