Olly Murs се завръща с убийствен нов сингъл

 

"Troublemaker" прави премиерата си днес

 

 

Olly Murs се завръща с убийствен нов сингъл "Troublemaker" със специалното участие на Flo Rida като европейската радио премиера е точно днес.  Песента е пилотен сингъл от предстоящия трети студиен албум на Оли Мърс "Right Place, Right Time’, който ще бъде издаден у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music на 26 ноември, 2012.

 

 

 

 

"Troublemaker" е завладяващо поп парче, което Оли Мърс създава заедно с Клод Кели и Стив Робсън. Видеопремиерата на песента  ще се състои на 12 октомври.

 

 

“Нямам търпение да излезе албумът и да видя как публиката ще го възприеме. Измина една страхотна година в студиото и наистина се вълнувам от новата музикална посока, в която тръгнах. "Troublemaker" е песен с различно звучене от всичко, което съм правил до момента и новият албум определено е голяма стъпка напред”. – споделя Оли Мърс.

 

 

 

 

Последният албум на Оли Мърс ‘In Case You Didn’t Know’ (2011) дебютира на #1 в чарта за албуми на Острова и е с тройно платинен статус във Великобритания.

 

 

През 2012-та година Оли Мърс осъществи суперуспешно турне включително два поредни концерта в напълно разпродадената лондонска зала O2 Arena. През февруари следващата година Оли Мърс стартира британското си турне, а в началото на април започва и европейската му обиколка.

 

 

Чети и: HIM - 20 години музикална кариера

 

 

Тези дни Оли Мърс е доста зает. Освен със записите по предстоящия албум и подготовката по турнето, той е ко-водещ на предаването „The Xtra Factor” в ефира на ITV2, а на 11 октомври ще представи и първата си книга - ‘Happy Days’.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика